Maestroakademien

Maestroakademien


Maestroakademin är en auktoriserad musikskola i Nacka som erbjuder frivillig intrument- och sångundervisning på olika nivåer och för olika åldrar. Musikskolan vänder sig till alla barn och ungdomar som är intresserade av musik.


Till Maestroakademin är alla barn och ungdomar mellan 6-19 år välkomna att anmäla sig till instrumental- och sångundervisning. Vi vänder oss såväl till nybörjare som till dig som har spelat tidigare, och till dig som har högre musikutbildning i sikte.


På Maestroakademin undervisas du individuellt, det gör det möjligt att skräddasy lektioner just anpassade efter din nivå. Alla våra instrumentallärare har högskoleutbildning och är aktiva yrkesmusiker, ofta anlitade kurshållare och föreläsare, samt författare till flera pedagogiska verk.


Vi erbjuder de klassiska grunderna och har specialiserat oss på den akustiska musiken, men skolan har även en digital studio och pop/rock-ensemblerum, och naturligtvis finns genrebredden i vår kompetens.


Vi välkomnar därför även trummisar, elgitarrister och basister att söka. Ensemblespel är en viktig bit av undervisningen, skolan har ett flertal ensembler med olika instrumentgrupper.


Vi ser samarbetet med andra skolor och institutioner som något berikande och deltar därför mycket aktivt i nationella så väl som internationella projekt.
Vill du välja denna skola?

Gå vidare till Musikskoleval Nacka
Copyright © All Rights Reserved