OEM

Östermalms Enskilda Musikskola - Nacka

Visst vore det väl roligt att glädja din omgivning med musik? På vår musikskola får du möjlighet att utveckla dig själv till en musicerande människa.

Musik är stimulerande för hälsa, kropp och själ. Vi blir avslappnade och pigga. Dessutom hjälper musiken till att förstärka och bearbeta känslor samt att väcka nya till liv.


Vi har undervisning i Boo Folkets Hus, Borgvallaskolan, Ektorps skola, Fisksätraskolan, Jarlabergsskolan, Johannes Petri skola, Kunskapsskolan i Nacka och i Saltsjöbaden, Futuraskolan i Lännbo, Lännersta skola, Samskolan i Saltsjöbaden, Sickla skola, Strandparksskolan och Vilans skola.


Vi är auktoriserade av Nacka kommun, vilket innebär att vi har mycket förmånliga terminsavgifter för elever mellan 7 till 19 år som är folbokförda i Nacka.


Vi erbjuder

- Individuella lektioner och ensemblespel i sång, piano, gitarr, elgitarr, elbas, trumset, musikteori,  musiklek och musikterapi (FMT).

- Genrebredd

- Kvalitativ musikundervisning

- Spel i olika musikstilar. Till exempel klassisk musik, rock & pop, jazz, världsmusik.


Våra lärare är högskoleutbildade och även verksamma som musiker. Lektionerna anpassas efter dina behov och önskemål.


Skolans unika pianometodik, som uppmärksammats även internationellt, bidrar till att barnen lär sig glädjen av att musicera på ett lekfullt sätt.


Skolan grundades 1994 och har sedan dess verkat för att göra högkvalitativ musikundervisning mer tillgänglig för både barn och vuxna i Stockholm och Danderyd.Vill du välja denna skola?

Musikskoleval Nacka

Adress

Rådjursstigen 38 S-170 76 Solna

Tel/Fax: +46 (0) 8 856036E-post

mail@oems.se


Hemsida

http://www.oems.se


Copyright © All Rights Reserved