Popskolan

Popskolan

Välkommen till Popskolan!


Popskolan är en av fyra auktoriserade musikskolor som i höst kommer att erbjuda musikundervisning i Åkersberga, Österåkers kommun. En modern musikskola utöver det vanliga, som utgår från elevens egna musikintresse och förutsättningar. Och som det ska vara kul att gå till.


I Popskolan tänker vi fritt och annorlunda. Mötet med musiken ska vara lustfyllt – oavsett hur duktig man är. Eller blir. Här får alla möjlighet att spela med andra i band. För oss är det viktigt att pröva många olika instrument, att man får spela tillsammans. Att höra musiken, förstå den – och bli nyfiken på den. Och så klart att växa musikaliskt och hela tiden kunna påverka undervisningen.


Till detta behövs förstås duktiga lärare. Det har vi. För oss som driver Popskolan har musiken alltid varit ett sätt att leva. Vi är aktiva och professionella musiker, sångare, låtskrivare och producenter och vi vill inget hellre än att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. En del säger att vi tillhör de främsta inom den svenska musikbranschen.


Nu vill vi lyfta in verkligheten i klassrummet och lotsa en ny generation in i musikens magiska värld.


Välkommen till en modern musikskola och det privata alternativet till den kommunala musikskolan!


Vill du välja denna skola?

Länk till Österåkers MusikskolevalAdress

Luffarbacken 3, 184 39 Åkersberga


Tel

08-410 795 00


E-post

info@popskolan.se


Hemsida

www.popskolan.se
Copyright © All Rights Reserved